Web konferens, Stockholm

Web konferens, Stockholm – Enklare möten med rätt teknik

Vill också kunna vara med på alla möten utan att behöva gå någonstans? Med rätt utrustning för er web konferens är det fullt möjligt. Du kan enkelt spara tid och sänka resekostnaderna samtidigt som du skonar miljön och får mer gjort. Detta och mycket mer kan vi hjälpa er med!

Upplev äkta samarbete med en web konferens

På Forecom är vi experter på den viktiga konferensutrustningen, och vi ser till att allt fungerar som det ska för ditt möte. Vi speciellt rekommenderar att sätta upp och lära sig hur en web konferens fungerar då den kommer att förändra sättet ni möts på. Ge alla deltagare åtkomst till ditt webbmöte, visa din skärm och presentera dina produkter/tjänster. Alla deltagare kan enkelt följa med i din presentation på sina egna skärmar och kan arbeta direkt med dig. Samarbetet tas till nya nivåer med våra nya lösningar för er web konferens i Stockholm.

Upplev äkta samarbete med en web konferens – Forecom en helhetspartner

Välj en web konferens som gör det enkelt för er! På Forecom vet vi att alla företag, mötesrum och konferenser har olika behov och krav. Därför är vi noga med att alltid skräddarsy alla upplägg för att passa just er. Men oavsett vad ni är ute efter för er web konferens i Stockholm erbjuder vi marknadens bästa bild och ljud, möjligheter att rita, skriva och chatta i dokumenten, kompatibilitet med PC, Mac, iPad/iPhone och Android.

Med vårt system för web konferens kan du även boka in ditt möte direkt i Google Calendar, så missar du aldrig ett möte igen.

Ta hjälp av en expert på web konferenser. Forecom erbjuder företag web konferens som tjänst med garanterad funktion och oöverträffad användarvänlighet. Med våra helhetslösningar ingår full mötesservice och support även i priset. Du behöver inte ha någon intern drift- eller supportpersonal.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer om hur våra lösningar för er web konferens i Stockholm är ledande på marknaden. Välkommen!

Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.
Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00