Digital Signage

Behöver ni hjälp med Digital Signage?

Öka nyttan med tekniken med hjälp av rätt sorts tjänster före, under och efter mötet Vi är inte bara en teknikleverantör, vi levererar alla typer av tjänster som gör att våra kunder kan dra full nytta av sin teknikinvestering. Dags att installera en Digital signage? Vi har erfarenheten och kunnandet att planera och installera en Digital signage. Vi servar och underhåller all er teknik som används i en Digital signage. Vi ser till att ni alltid har den senaste och bästa tekniken så att er Digital signage fungerar som de skall. När det kommer till av teknik kommer vi inte sälja på en massa med onödig utrustning och massa med krångliga produkter, tvärtom vi se till att ni har det bästa och den enklaste lösningen så att ni kan göra er jobb enkelt utan att massa teknik som krånglar. Vi har många års erfarenheter av teknik/presentationsteknik, vi nöjer inte bara med att leverera produkter, vi ser till att ni enkelt kan använda den helhetslösning som vi skapat tillsammans med er. En helhetspartner Vi arbetar lika mycket med användarbeteenden som med den tekniska strukturen när vi hjälper våra kunder att lyckas. Tekniska lösningar i all ära. För att lyckas få ut det mesta ur en investering så krävs det att man arbetar systematiskt när arbetssätt och rutiner förändras. 

Videomötestjänst såsom Microsoft Teams, Cisco Webex, Zoom Vi träffar gärna dig för att prata om era visioner och utmaningar, stora som små. Hör av er eller fyll i formuläret här så hör vi av oss.

Vi lever upp till vår affärsidé genom att marknadsföra, sälja och installera kundanpassade applikationer innehållande avancerade och användarvänliga lösningar för möten, samarbeten, konferens och presentation och tar ansvar för hela värdekedjan hos Er som kund.

READ MORE

✓ Projektering ✓ Upphandling ✓ Installation ✓ Programmering ✓ Service och Underhåll ✓ Utbildning ✓ Finansiering

✓ Bra bild ✓Rent ljud ✓ Videokonferens som fungerar smärtfritt ✓ Telefonkonferens ✓ Delning av information ✓ Livestreaming

Kontakta oss
close slider