Ljudlösningar

Ljudinstallation

Vi erbjuder ett brett utbud av ljudlösningar för företag och organisationer. Vi erbjuder både försäljning, installation och underhåll av ljudsystem från samtliga tillverkare..
Ljudsystem för konferensrum och möteslokaler är utformade för att ge en kristallklar ljudkvalitet, så att alla deltagare i mötet kan höra och förstå vad som sägs.
Vi erbjuder också ljudsystem för offentliga utrymmen såsom receptioner, korridorer och matsalar. Dessa system är utformade för att ge en bra ljudkvalitet och är enkel att använda, så att besökare och personal får en trevligare upplevelse eller höra viktig information såsom utrop eller ett talat utrymningslarm. Förutom själva högtalarsystemet så erbjuder vi även musiktjänster och hårdvara från Soundtrack Your Brand.
Vi erbjuder också ljudsystem för underhållning och musik, som ljudanläggningar för konserter, teater och andra offentliga evenemang. Dessa system är utformade för att ge en kraftfull ljudupplevelse och är anpassade efter specifika krav.

Sammantaget erbjuder vårt företag ett brett utbud av ljudlösningar för företag och organisationer, inklusive konferens- och möteslokaler, offentliga utrymmen, underhållning och musik, samt ljudisolering och akustisk behandling. 

LEARN MORE

Hörslingor

Hörslingor borde finnas i alla lokaler. Forecom hjälper dig att installera hörslingor oavsett vilket typ av evenemang eller mötesrum du planerar så vill du självklart att alla ska kunna ta del och njuta av det. I dagens samhälle hamnar många människor idag utanför på grund av olika typer av hörselnedsättningar, men med rätt kunskap och utrustning behöver det inte vara så. En hörslinga gör att alla kan njuta och ta del av evenemanget.
Hörslingor för alla platser. Vi på Forecom erbjuder utöver fasta installationer även portabel hörslinga för olika tillfällen. Vi är utbildade och diplomerade installatörer i Hjälpmedelsinstitutets regi som är ett ledande företag inom teknik för hörslingor. I ett nära samarbete med Bo Edin från samma företag hjälper vi dig att hitta rätt lösning för att ditt evenemang ska vara anpassat för alla. Våra portabla hörslingor kan användas på allt från bussar till teatrar.

LEARN MORE

Ljudinstallation för alla miljöer

Teknik och bemötande av högsta kvalité. Forecom har lång erfarenhet i AV- Teknik branschen och har arbetat med många olika evenemang och mötesrum genom åren. Vårt mål är att du som kund alltid ska få samma höga kvalitet på både tekniken vi erbjuder samt på vårt bemötande.
Kontakta oss när du vill beställa en ljudinstallation. Ditt projekt är viktigt för oss oavsett storleken och vi vill att du alltid ska känna dig välkommen att kontakta oss. Vi finns redo för att ta oss an din utmaning för ljudinstallation och hörslingor och sätta ihop ett paket anpassat helt efter dina önskemål!
Forecom serviceorter
Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan av teknik.
Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.
Varmt välkomna
info@forecom.se