Videokonferens

Kommunikation för alla typer av möten med lättanvända och skalbara lösningar

Oavsett om ni har behov av att hålla era vanliga möten via videokonferens eller om ni skall presentera för tusentals kollegor så har vi lösningen. Vill ni dessutom ha en egen Play-kanal som automatiskt fylls på med era inspelningar så hjälper vi er med det också. Inget uppdrag är för litet eller för stort!

Kontakta oss

Vi har skapat lösningar för alla företag

Låt oss sköta tekniken, så du kan fokusera på att växa din verksamhet

Säkra videomöten online – Mycket användarvänligt‎

Samhällsviktiga aktörers verksamhet måste kunna bedrivas på ett effektivt sätt utan att deras information eller personuppgifter hamnar i orätta händer. Lösningen är framtagen av företagen Tutus och Teracom i samarbete och är utformad för att stödja verksamheter som har särskilda behov av att kunna hantera även känslig och sekretessbelagd information i sina videokonferenser. Forecom erbjuder denna tjänst samt tar fram lösningar som passar era mötesrum. 

Effektiva videokonferenser

I en tid av inställda möten är lösningar från Cisco Webex Room Series, Ciscos AI styrda videokonferenssystem, den perfekta lösningen till att hålla igång dina affärer. Vill du veta mer? Vi är Cisco Partner med fokus på Cisco Webex samt tillhörande tjänster såsom licenser och projektering för alla typer av mötesrum.

Professionell IT för mötesrum

Kommunikation för alla typer av möten med lättanvända och skalbara lösningar

VILL DU VETA MER?