Videomöten

Videomöten för alla typer av möten med lättanvända och skalbara lösningar

Oavsett om ni har behov av att hålla era vanliga möten via videokonferens eller om ni skall presentera för tusentals kollegor så har vi lösningen. Vill ni dessutom ha en egen Play-kanal som automatiskt fylls på med era inspelningar så hjälper vi er med det också. Inget uppdrag är för litet eller för stort!

Kontakta oss

Vi har skapat lösningar för alla företag – Videomöten

Låt oss sköta tekniken, så du kan fokusera på att växa din verksamhet

Säkra videomöten online – Mycket användarvänligt‎

Låt inte dina affärer stå stilla pågrund av oväntade händelser. Med Cisco Webex
Room Kit Mini kan du enkelt möta dina kunder face to face oavsett var ni befinner er. Vill du veta mer? Vi kan Cisco Webex! Enklare videomöten med rätt teknik. Fördelar med en videokonferens jämfört med det traditionella mötet är många. Visst finns det skäl att mötas personligen men med ett videokonferenssystem kan möten ske oftare och avståndet till nyckelpersoner blir kort och beslut kan tas snabbare.
Den som ofta behöver resa långt på bekostnad av privatlivet kommer säkerligen se fördelarna med en högre arbetsmoral som följd. Vidare kan en videokonferens ge stora ekonomiska vinster och stärka företagets miljöpolicy.

Kampanj!  Komplettera era mötesrum med marknadsledande videomöten

1.498:-/månad

Cisco Webex Room Kit Mini, 36 månaders avtal inkl support avtal

Effektiva videomöten

I en tid av inställda möten är Cisco Webex Room Kit Mini, Ciscos AI styrda videokonferenssystem, den perfekta lösningen till att hålla igång dina affärer. Vill du veta mer? Vi är Cisco Partner med fokus på Cisco Webex samt tillhörande lösningar för alla typer av mötesrum.

Professionell IT för mötesrum

Kommunikation för alla typer av möten med lättanvända och skalbara lösningar

VILL DU VETA MER?