Utrustning, konferensrum i Stockholm

Utrustning, konferensrum i Stockholm – Enklare möten med rätt teknik

Att hitta rätt utrustning för sitt konferensrum kan vara svårt. Därför finns vi på Forecom till hands för att hjälp er med just detta. Vi är experter på utrustning för just konferensrum och mötesanläggningar, och vi ser till att allt är på plats och fungerar som det ska så att ni slipper.

Oavsett om du behöver hjälp med utrustningen för nya eller befintliga konferensrum i Stockholm kan Forecom hjälpa dig. Vi hanterar både stora projekt eller enstaka konferensrum. Rätt utrustning för dina konferensrum i Stockholm

Vi vet att det är många beslut som ska tas så därför är vi en partner genom hela processen. Vi kan bland annat hjälpa er med val av:

  • Bildskärm eller projektor
  • Fjärrkontroller eller styrsystem
  • Bordsanslutningar
  • Whiteboards
  • Ljudsystem

Rätt utrustning för dina konferensrum i Stockholm – Forecom en helhetspartner

Forecom hjälper gärna till och ger råd om vad som är viktigt att tänka på. Vill ni inte köpa nytt kan vi hjälpa er att modernisera er utrustning i gamla konferensrum. Då ser vi till att tekniken finns utan att ni märker den, med nya format och nya standarder.

Ta kontakt med oss på Forecom om du vill ha en tydlig specifikation på hur vi kan hjälpa er med utrustning till era konferensrum i Stockholm. 

Vi kommer finnas med dig hela vägen från idéer till färdig lösning. Kontakta oss för att boka ett möte demonstration eller produkt förklaring. Vi arbetar även inom service av teknik. våra tekniker professionell och certifierad inom yrket. Våra tekniker och säljare talar på ett språk som alla förstår och ser till att du alltid förstår vad som sägs, och se gärna våra möteslösningar

Forecom serviceorter

Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan av teknik.

Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.
Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00