Trådlös konferensutrustning, Stockholm

Trådlös konferensutrustning i Stockholm – Enklare möten med rätt teknik

Att bygga optimala konferensrum med rätt konferensutrustning kan vara svårt. Därför finns vi på Forecom till hands för att hjälp er med just detta. Vi är experter på den viktiga konferensutrustningen, och vi är extra duktiga när det kommer till just trådlös konferensutrustning.

Trådlös konferensutrustning för dig i Stockholm

När det kommer till trådlös konferensutrustning och teknik vågar vi på Forecom säga att det inte finns det något vi inte klarar av. Vi har både lång erfarenhet och breda kunskaper för att tillgodo se alla förfrågningar vi får. Några områden vi är experter på inom konferensutrustning inkluderar:

  • Projektordukar
  • Telefonkonferensutrustning
  • Videokonferensutrustning
  • Skrivtavlor + eBeam
  • Smartboards
  • Styrsystem
  • Kabelsanering

Oavsett vad ni behöver hjälp med för ert mötesrum tar vi fram den bästa och mest prisvärda lösningen. Givetvis kan vi även ordna så att ni endast får trådlös konferensutrustning om ni så önskar.

Serviceavtal efter era behov – Forecom en helhetspartner

Serviceavtal efter era behov!

För att på bästa sätt hjälpa er med er trådlösa konferensutrustning i Stockholm har vi tre olika nivåer på serviceavtal. Detta för att kunna anpassa och servicen till efter era behov. Har ni en annan leverantör av utrustning är det inga problem, vi kan även ta hand om teknik som installerats av andra aktörer.

När ni behöver hjälp med trådlös konferensutrustning i Stockholm är ni varmt välkomna att kontakta oss på Forecom!

Forecom serviceorter

Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan av teknik.

Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.
Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00