Styrsystem

Styrsystem – Enklare möten med rätt teknik

Styrsystem konferensrum borde vara självklart hos alla tycker vi. Forecom rekommenderar alla att ha ett styrsystem konferensrum. Du kanske känner igen dig i att du får en lite klump i magen innan konferensen ska börja, hoppas tekniken funkar idag kanske du tänker. Styrsystem konferensrum löser det åt dig och du kan fokusera på det du egentligen ska göra.
Så här enkelt ska styrsystem konferensrum vara:

✓ Klicka START för att stänga gardinerna, tända ljuset, starta TVn, släcka ljuset.
✓ Klicka sedan AVSLUTA för att stänga av TVn, tända, öppna gardinerna och släcka belysningen.
Vi kan självklart anpassa allt efter er utrustning och era behov.

JAG VILL VETA MER!

Ett styrsystem gör mötesrummet lätt att använda

Vi kan skräddarsy ett system som gör mötesrummet lättanvänt. En knapptryckning för att starta alla apparater och sedan är ni igång. Berätta om ert önskemål så kan vi ge ett förslag på hur ert mötesrum skulle kunna fungera. Det kan vara så enkelt som en projektor och en duk eller hela videokonferensen, ljudanläggningen, belysning och Bluerayspelaren. Med ett styrsystem från Crestron finns i princip inga begränsningar i vad man kan göra. Du kan styra alla apparater från en knappsats, touch-skärm, Iphone eller någon annan av hundratalet olika kontroller som finns att välja mellan. Crestron kan styra, övervaka och förenkla hanteringen av komplicerad teknik.
Vi har även styrsystem från Neets, Kramer med flera och väljer det som passar ert rum och budget bäst .
Är du redo att boka en konsultation eller vill veta mer? Hör av dig till oss oavsett om du är redo för att installera ett styrsystem konferensrum eller bara vill veta lite mer. Vi kommer gärna ut till dig för att kunna ta fram ett styrsystem som passar din verksamhet som handen i handsken.
Forecom serviceorter
Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan av teknik. Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.
Varmt välkomna
info@forecom.se