streaming utrustning

Streaming utrustning – Enklare möten med rätt teknik

Fördelar med en streaming utrustning jämfört med det traditionella mötet är många. Visst finns det skäl att mötas personligen, men med ett videokonferenssystem kan möten ske oftare och avståndet till nyckelpersoner blir kort, och beslut kan tas snabbare.

Den som ofta behöver resa långt på bekostnad av privatlivet kommer säkerligen se fördelarna med en högre arbetsmoral som följd. Vidare kan en streaming utrustning ge stora ekonomiska vinster och stärka företagets miljöpolicy.

På Forecom är vi experter på konferensteknik och streaming utrustning för videokonferenser. Vi har olika tekniska lösningar att välja på, allt beroende på ert företags behov och önskemål.

Vi lever upp till vår affärsidé genom att marknadsföra, sälja och installera kundanpassade applikationer som innehåller avancerade och mycket användarvänliga lösningar för konferens och presentation.
En väl fungerande streaming utrustning ska tillhandahålla bra bild och ljud så att dina videokonferenser och presentationer fungerar utan komplikationer.

En helhetspartner

Rätt teknisk streaming utrustning som fungerar skapar förutsättningar för trevligare möten och mer professionella presentationer. Våra tekniker kan enkelt montera och installera på plats hos er. För den löpande servicen tecknas ett serviceavtal. Vill ni senare bygga ut eller förändra så behöver ni bara ringa oss. Vi kan dessutom ordna med specialistsupport för exempelvis hantering av brandväggar.

Vi kommer finnas med dig hela vägen från idéer till färdig lösning. Kontakta oss för att boka ett möte med demonstration av streaming utrustning eller produktförklaring.

Forecom serviceorter
Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan AV teknik.

Tveka inte att kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.

Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00