+46 8 695 09 00
info@forecom.se

SMART Board Stockholm

Smartboard, Stockholm

Smartboard, Stockholm - Enklare möten med rätt teknik

En smartboard, eller en interaktiv skrivtavla som den även kallas, är en smart, interaktiv lösning som hjälper företag att effektivisera, tydliggöra och konkretisera sina möten och presentationer.

Öka effektiviteten med en smartboard. I ett team, vid en presentation, är det lätt att gruppen tappar fokus om det är för många deltagare med för många olika tankar och idéer. För att mötet ska bli så effektivt och givande som möjligt rekommenderar vi på Forecom i Stockholm att investera i en smartboard. Den låter dig dela komplex information interaktivt då den kombinerar enkelheten i en whiteboard med kraften av en dator.

I dagsläget finns ett flertal olika lösningar för smartboards i Stockholm, på Forecom hjälper er gärna med en skräddarsydd lösning för bästa resultat. Välkommen.

Forecom serviceorter

Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan av teknik.
Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag. Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00

Öka effektiviteten med en smartboard, Stockholm

Det finns många fördelar med en smartboard:

  • Tillgängliga resurser: Använd välbekanta program så som Office-paketet, webbsidor, bildfiler och multimedia där flera filer/program kan visas samtidigt, oavsett avstånd.
  • Digitala anteckningar: anteckna på tavlan och märk upp dokumentet i mötesrummet så att medlemmarna som inte är på plats inte bara kan se utan också svara med egna anteckningar.
  • E-post: Skriv ut eller skicka e-post direkt från tavlan.
  • Engagerade möten: Förena arbetsgrupper från flera platser och håll alla deltagare engagerade.
  • Ökad effektivitet: Lägre kostnader och effektivare projekt.
  • Fråga oss om Smartboards med integrerad Lyncfunktionalitet.