Smartboard skola

Smartboard för skola

Smartboard skola har blivit ett vanligt redskap för att engagera och aktivera barn och ungdomar i skolan. Både vuxna och barn kan ha svårt att koncentrera sig i en stor grupp. Smartboard skola är då ett väldigt effektivt hjälpmedel och dessutom väldigt enkelt att arbeta med. Det ska vara kul att lära ut och lära sig, smartboard skola är kul!

Smartboard i din skola – Interaktiv tavla med flera fördelar. Att kombinera enkelheten med en whiteboard med kraften av en dator är en interaktiv skrivtavlas styrka. Allt som du antecknat på tavlan under lektionen, mötet, utbildningen eller presentationen kan du enkelt spara och distribuera till dina elever och kollegor.

En smartboard och interaktiv tavla som har flera fördelar:

  • Ett tydligt fokus
  • Resurser som alltid är snabbt tillgängliga 
  • Digitala anteckningar
  • Engagerande möten/lektioner
  • Ökad effektivitet

Smartboard i din skola – Interaktiv tavla med flera fördelar

Forecom hjälper dig hela vägen med din smartboard i skolan. Vill du veta mer om oss på Forecom och den smartboard skola vi kan erbjuda dig? Hör då av dig till oss för att boka en konsultation med någon av våra kunniga medarbetare. De kan hjälpa dig med allt från frågor kring smartboard och installationer och finns där för att hjälpa dig att förverkliga din vision!

Forecom serviceorter

Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan av teknik.

Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.
Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00