Skype for Business kurs

Skype for Business kurs – Enklare möten med rätt teknik

För att arbetet ska kunna flyta på utan onödigt krångel vill vi hitta den bästa och enklaste lösningen för er. Skype for Business är ett välbeprövat system som gör det möjligt att kommunicera med sina kontakter via skrivna meddelanden, röst- och videosamtal. Vi kan ge en Skype for Business kurs så att du kan få ut det bästa av Skype, till exempel att hålla presentationer med upp till 250 deltagare, och boka möten som enkelt går att ansluta sig till via en länk.

Skype for Business tillåter dig att integrera Skype med andra Officeprogram som Word, Excel och PowerPoint, och gör det möjligt att dela innehållet på din skärm med andra mötesdeltagare.

Vi på Forecom hjälper dig med den Skype for Business kurs du behöver, så att du vet hur allting fungerar. Vi vill att du enkelt ska kunna använda en helhetslösning som vi skapar tillsammans med er.

Här på Forecom lever vi upp till vår affärsidé genom att marknadsföra, sälja och installera kundanpassade applikationer såsom Skype for Business, och vi tar ansvar för hela värdekedjan hos er som kund, med bland annat projektering, upphandling, installation, service, utbildning, finansiering och Skype for Business kurs.

En helhetspartner

Rätt Skype for Business kurs skapar förutsättningar för trevligare möten och mer professionella presentationer. En väl fungerande Skype for Business-lösning kan innehålla:

  • Bra bild och ljud
  • Video- och ljudkonferens som fungerar smärtfritt
  • Mötesbokning
  • Bra presentationsmöjligheter
  • Integration med andra Office-appar
  • Möjlighet till inspelning

Vi kommer finnas med dig hela vägen från idéer till färdig lösning. Kontakta oss för att boka ett möte om Skype for Business kurs eller produktförklaring. Vi arbetar även inom service av teknisk utrustning för mötesrum.

Forecom serviceorter
Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan AV teknik.

Tveka inte att kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.

Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00