Lync för möte, Stockholm

Lync för möte, Stockholm – Enklare möten med rätt teknik

Att hålla kontakten med kunderna och kollegorna samt kommunicera på ett säkert sätt oavsett var alla befinner sig är bara några av alla utmaningar många företag står inför idag. Som tur är finns Microsoft Lync, en kommunikationsplattform som sammankopplar människor i olika operativsystem som körs på mobila enheter och tillåter smidig kommunikation och effektivare samverkan.

Lyncintegration. Vi kan även hjälpa er med Lynclösningar som är integrerade med andra system såsom Smartboard eller Crestron. En tjänst gör allt enklare.

På Forecom har vi färdiga lösningar för att installera Lync. Programmet låter användarna växla mellan olika enheter, beroende på behov och öppnar upp för kommunikation i realtid. Varför inte ta hjälp av ett enda system för att göra företagets IT-tjänster enklare? Installera Lync för att effektivisera ert sätt att mötas i Stockholm.

En helhetspartner – Hur är Lync för möten hjälpsamt?

Rätt AV teknik som fungerar skapar den förutsättningar trevligare möten och professionella presentationen. Av teknik ska vara och ha:

  • Bra bild
  • Rent ljud
  • Videokonferens som fungerar smärtfritt
  • Telefonkonferens
  • Delning av information
  • Livestream
  • Skype

Vi kommer finnas med dig hela vägen från idéer till färdig lösning. Kontakta oss för att boka ett möte demonstration eller produkt förklaring. Vi arbetar även inom service av teknik. våra tekniker professionell och certifierad inom yrket. Våra tekniker och säljare talar på ett språk som alla förstår och ser till att du alltid förstår vad som sägs, och se gärna Vårt arbetssätt

Forecom serviceorter

Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan av teknik.

Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.

Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00