Learning Glass

Learning Glas är ny teknik för inspelning av föreläsningar

Learning Glas gör så instruktörer att skriva föreläsningsanteckningar mot ansikte mot ansikte dvs att det har kontakt med studenter hela tiden. Learning Glas är en transparent whiteboard med en föreläsning capture-system. Instruktören skriver normalt, från vänster till höger, sedan den inspelade bilden vänds så att eleverna kan se de rätta tonerna genom en bildskärm.
Kontakta oss på Forecom så hjälper vi dig snabbt. Vi reder ut problemen får igång mötesrummet när det krånglar.

JAG VILL VETA MER!
learning glas

Funktioner och Fördelar med Learning Glas

En skillnad med att använda Learning Glas istället för traditionella klassrum slipper läraren/presentatören vara vänd med ryggen mot åhörarna/studenterna. Medan du skriver på en whiteboard tillåter Learning Glas för en mer engagerad, naturlig, avslappnad och interaktiv upplevelse.
Instruktören arbetar framåtvänd med hjälp av Learning Glas som möjliggör naturlig ögonkontakt med kameran/studenter och kan enkelt demonstrera vad som skrivits på glaset. Kontakta oss för en demonstration hos oss eller kanske i ert konferensrum. Se till att erat konferensrum och mötesrum alltid har det senaste tekniken och att det fungera smärtfritt och perfekt så att ni kan koncentrera er på att göra ett jobb och låt oss står för tekniken. Vi kan skräddarsy olika lösningar och hittade bästa alternativen för just erat företag och verksamhet.
Learning Glas är en fantastisk produkt som tar presentationen/undervisningen till annan en nivå. Vi värdesäkrar era investeringar genom utbytes- och uppgraderingsprogram, hyreslösningar, återkommande användarutbildningar samt genom konstant kvalitetsuppföljning till vår installerade bas av kunder