Konferensutrustning Uppsala

Konferensutrustning i Uppsala – Enklare möten med rätt teknik

Att bygga optimala konferensrum med rätt konferensutrustning kan vara svårt. Därför finns vi på Forecom till hands för att hjälp er med just detta. Vi är experter på den så viktiga konferensutrustningen, och vi ser till att allt är på plats och fungerar som det ska i ert mötesrum!

När det kommer till modern och effektiv konferensutrustning tycker vi på Forecom att vi är ledande på marknaden. Vi har både breda kunskaper och lång erfarenhet för att kunna tillgodo se alla förfrågningar vi får. Några områden vi är experter på inom konferensutrustning inkluderar videokonferensutrustning, telefonkonferensutrustning, projektordukar, smartboards, styrsystem, kabelsanering samt skrivtavlor med eBeams.

Oavsett vad ni behöver hjälp med för ert mötesrum tar vi fram den bästa och mest prisvärda lösningen.

Modern konferensutrustning för dig i Uppsala

Service i hela Sverige

För att på bästa sätt hjälpa er med er konferensutrustning i Uppsala har vi tre olika nivåer på serviceavtal. Detta för att kunna anpassa och servicen till efter era behov. Vi har service på de allra flesta orter i Sverige, men oavsett var ni befinner er får ni gärna höra av er till oss när ni har problem med er konferensutrustning.

Välkommen till Forecom, ditt bästa val för hjälp med konferensutrustning i Uppsala!

Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan av teknik.

Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.

Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00

Medevigatan 5, 113 61 Stockholm

info@forecom.se

+46 8 695 09 00