Kollegor sökes

LOREM IPSUM DOLOR

Är du intresserad av  
att skapa värde tillsammans med oss?

Vi har en tydligt uppdrag – i alla delar av verksamheten skall vi skapa värde. För de anställda, för våra kunder och för samhället i stort. 
Känner du att du passar in? Hör av dig! Har vi inga lediga tjänster så kan vi ändå vara intresserade av att höra vad du kan bidra med.

SÄLJARE SÖKES
Vi söker nu en nyfiken och resultatorienterad säljare som skall arbeta med framförallt videokommunikationslösningar vilket innefattar hårdvara, licenser samt service och support inom i första hand Videokonferens, Livestreaming och Video on Demand-tjänster.
I rollen som Säljare på Forecom ansvarar du för att arbeta aktivt och kundfokuserat med försäljning av våra lösningar. Du arbetar självständigt med hela säljprocessen med eget ansvar för allt från prospektering till avslut. Du kommer att få allt stöd du kan tänkas behöva för att lyckas i denna roll men vi förutsätter att du kommer igång snabbt med tanke på dina tidigare erfarenheter. Du kommer att utgå från vårt luftiga kontor som ligger nära Odenplan. Kollektivavtal samt friskvård erbjuds.


Din Profil
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av kvalificerad försäljning. Meriterande för tjänsten är erfarenhet och nätverk från branschen, där målgruppen utgörs av företag i framförallt Stockholm.
Du skall ha väldigt god förståelse för hur företag drivs och hur samarbete kan förbättras genom att nyttja digitala lösningar.
Ett resultatorienterat sätt att arbeta, samt en personlig drivkraft är tillsammans med social kompetens kritiska egenskaper för att lyckas med uppgiften. Vidare är du en relationsbyggare, och har lätt för att samarbeta med såväl kunder som kollegor.


Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.Hör av dig till Gustav Franck om du har frågor om tjänsten. 08-695 09 02, gustav.franck@forecom.se