Infocus Stockholm

Infocus i Stockholm – Enklare möten med rätt teknik

Välkommen till Forecom. Vi är experter på att inreda konferensrum och vi servar din konferensteknik. Då vi har lång erfarenhet och goda kunskaper inom allt som rör mötesrum är vi vana att arbeta med många olika system och märken. Har du eller vill du ha en projektor från Infocus till din konferenslokal i Stockholm är vi rätt för er!

Infocus har över 20 års erfarenhet inom digital projektion. Därför anses de också som en expert inom området. Deras projektorer är några av de allra bästa på marknaden, och vår välutbildade och engagerade personal vägleder dig gärna om du efterfrågar en projektor från Infocus för ditt nästa möte.

Ta kontakt med oss på Forecom om du vill ha en demonstration eller om du behöver service på din Infocus-projektor i Stockholm. Vi finns alltid tillgängliga för frågor, service och underhåll av ditt mötesrum. Vi vet att våra kunder uppskattar enkla lösningar, så vi hittar alltid rätt utrustning som passar både rummet, användaren och budgeten.

Vi har dessutom kunskap för specialbyggda installationer och erfarenhet från tåg- och digital skyltning.

Ring oss när du behöver snabb hjälp!

Projektorer från Infocus är vår specialitet

När något i ditt mötesrum krånglar reder vi ut problemen och ser till att allt fungerar. Detta inkluderar allt från lampbyten och kablar till whiteboards och ljudproblem. Då vi har stor erfarenhet inom området vet vi vilka lösningar som passar bäst för dig, speciellt när det kommer till frågor som:

  • Köpa eller leasa?
  • Måste hela projektorn bytas ut eller är det bara lampan som gått sönder?
  • Vilken lösning är mest ekonomisk?

Oavsett vad ni behöver hjälp med är ni varm välkomna att välja ett serviceavtal med oss på Forecom. Vi säkrar funktionen i ert konferensrum och ser till att ni alltid har mötesrummet igång.

Välkommen till Forecom i Stockholm – projektorer från Infocus är ett av våra många kunskapsområden!