Hyra videokonferensutrustning – Enklare möten med rätt teknik

Forecom hjälper dig att hyra videokonferensutrustning. Många av våra kunder vet inte riktigt vilken typ av utrustning som passar bäst för deras behov. Det hjälper vi givetvis till med. Det ska vara enkelt att hyra videokonferensutrustning och du kan känna dig trygg och säker med din utrustning. Vi har allt du behöver när du behöver hyra videokonferensutrustning.

Videokonferens gör snabba möten möjliga

För att kunna tillgodose de behov och önskemål så bra som möjligt brukar vi alltid börja med en konsultation. Denna konsultation blir grunden till det slutgiltiga valet av utrustning när du vill hyra videokonferensutrustning. För oss på Forecom är det viktigt att leva upp till de förväntningar du som kund har.

Rätt videokonferensutrustning som fungerar skapar den förutsättningar trevligare möten och professionella presentationen. Videokonferensutrustning ska vara och ha:

  • Bra bild
  • Rent ljud
  • Videokonferens som fungerar smärtfritt
  • Telefonkonferens
  • Delning av information
  • Livestream
  • Skype

Med oss som leverantör är du i trygga händer – Forecom en helhetspartner

Vi kommer finnas med dig hela vägen från idéer till färdig lösning. Kontakta oss för att boka ett möte demonstration eller produkt förklaring. Vi arbetar även inom service av teknik. våra tekniker professionell och certifierad inom yrket. Våra tekniker och säljare talar på ett språk som alla förstår och ser till att du alltid förstår vad som sägs,

Fördelarna med en videokonferens jämfört med det traditionella mötet är många. Och vinsterna ökar lavinartat med avståndet flera personer måste åka för att mötas.

Produkter av högsta kvalitet i kombination med personal som har erfarenhet och stor kunskap gör att du som kund alltid kan känna dig trygg med oss som din leverantör av videokonferensutrustning. Välkommen till Forecom!

Forecom serviceorter

Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan av teknik.

Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.

Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00