Hyra konferensteknik

Hyra konferensteknik – Enklare möten med rätt teknik

Hyra konferensteknik ska var enkelt och smidigt och det hjälper vi dig gärna med. Forecom ser till att din konferens ser prydlig ut och att tekniken fungerar som du vill. Hyra konferensteknik kan innefatta många olika tekniker men ta det lugnt efter att vi har gått igenom dina behov tar vi fram det som passar bäst för just dig. Hyra konferensteknik ska var enkel för dig!

Vi vet vilka krav din utrustning ska uppfylla när du ska Hyra konferensteknik.

När det kommer till att hyra konferensteknik så vet vi på Forecom att ingenting kan eller får lämnas åt slumpen. Alla de produkter som vi väljer är valda med stor omsorg och kommer från en rad välkända tillverkare. För oss i AV-teknik branschen är vi vana att ställa höga krav på teknik det är ingen nyhet och vi ser alltid till att vår utrustning uppfyller dessa.

Rätt AV teknik som fungerar skapar den förutsättningar trevligare möten och professionella presentationen. Av teknik ska vara och ha:

  • Bra bild
  • Rent ljud
  • Videokonferens som fungerar smärtfritt
  • Telefonkonferens
  • Delning av information
  • Livestream
  • Skype

Vi kommer finnas med dig hela vägen från idéer till färdig lösning. Kontakta oss för att boka ett möte demonstration eller produkt förklaring. Vi arbetar även inom service av teknik. våra tekniker professionell och certifierad inom yrket. Våra tekniker och säljare talar på ett språk som alla förstår och ser till att du alltid förstår vad som sägs.

Forecome en helhetspartner – bäst på mötesrum

Forecome – bäst på mötesrum. Oavsett om du nu vill hyra konferensteknik eller bara har frågor kontakta oss. En del av våra kunder vill komplettera sin befintliga konferensteknik med mindre detaljer och en del vill ha någonting helt nytt så kan vi hitta en passande lösning. Förutom att sälja eller hyra din utrustning så kan vi även hjälpa dig med installation, service och även utbildning i hur din nya utrustning ska användas på rätt sätt. Vi kan även erbjuda förmånliga finansieringsmöjligheter och erbjuder ett garantiåtagande vid alla köp.

Forecom serviceorter

Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan av teknik.

Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.

Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00