Hotell TV system

Hotell TV system -Forecom en helhetspartner

Är det dags att se över hotell TV system? Forecom kan erbjuda hotell, sjukhus och konferensanläggningar ett skräddarsytt hotell TV system som samtidigt erbjuder informationskanaler och är enkelt att hantera. Köp in ett kanalpaket eller plocka ihop ett eget, det är enkelt att aktivera kanaler för enskilda rum och på så sätt skräddarsy utbudet. Med ett hotell TV system kan ni enkelt skapa en egen informationskanal som tillhandahåller information om menyer, dagens aktiviteter, säkerhetsrutiner och erbjudanden.

Enkel hantering med hotell TV system!

Enkel hantering med hotell TV system! För att alltid ha aktuell information kan man exempelvis styra informationen från receptionen till ert hotell TV system. Ett lätthanterligt hotell TV system gör att man direkt kan styra kanalutbudet till varje rum och via informationskanalen kan man enkelt uppdatera aktuell utan extern hjälp.

Forecom hjälper dig hela vägen. Vill du veta mer om oss på Forecom och eller få mer information om hotell TV system? Vi kanske kan erbjuda dig med något mer än hotell TV system som kan underlätta din vardag. Hör då av dig till oss för att boka en konsultation med någon av våra kunniga medarbetare. De kan hjälpa dig med allt från frågor kring hotell TV system och vårt övriga utbud av teknik och installationer. Forecom finns där för att hjälpa dig att förverkliga din vision!

Forecom serviceorter

Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan av teknik.Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.
Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00