Hörslinga installation

Hörslinga installation för alla platser – Enklare möten med rätt teknik

Hörslinga installationborde finnas i alla lokaler. Forecom hjälper dig att installera hörslinga installationoavsett vilket typ av evenemang eller mötesrum du planerar så vill du självklart att alla ska kunna ta del och njuta av det. I dagens samhälle hamnar många människor idag utanför på grund av olika typer av hörselnedsättningar, men med rätt kunskap och utrustning behöver det inte vara så. En hörslinga gör att alla kan njuta och ta del av evenemanget.

Hörslinga installationför alla platser. Vi på Forecom erbjuder utöver fasta installationer även portabel hörslinga för olika tillfällen. Vi är utbildade och diplomerade installatörer i Hjälpmedelsinstitutets regi som är ett ledande företag inom teknik för hörslingor. I ett nära samarbete med Bo Edin från samma företag hjälper vi dig att hitta rätt lösning för att ditt evenemang ska vara anpassat för alla. Våra portabla hörslinga installationkan användas på allt från bussar till teatrar.

Kontakta oss när du vill beställa hörslinga installation

Teknik och bemötande av högsta kvalité. Forecom har lång erfarenhet i AV- Teknik branschen och har arbetat med många olika evenemang och mötesrum genom åren. Vårt mål är att du som kund alltid ska få samma höga kvalitet på både tekniken vi erbjuder samt på vårt bemötande.

Kontakta oss när du vill beställa hörslingor. Ditt projekt är viktigt för oss oavsett storleken och vi vill att du alltid ska känna dig välkommen att kontakta oss. Vi finns redo för att ta oss an din utmaning för hörslinga och sätta ihop ett paket anpassat helt efter dina önskemål!

Forecom serviceorter

Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan av teknik.

Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.
Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00