Crestron styrsystem

Crestron styrsystem – Enklare möten med rätt teknik

Crestron styrsystem kommer göra din konferens till rent nöje. Vi är certifierade inom crestron styrsystem och programmering och kan hantera alla typer av projekt, stora som små. Crestron styrsystem är världsledande inom AV automation och har moduler som kan kommunicera med i princip all tänkbar utrustning. Inte bara projektor och duk utan även belysning, ventilation med mera.

Att skaffa ett brandlarm är lättare än du tror. Crestron styrsystem kan styra, övervaka och förenkla hanteringen av komplicerad teknik. Vi har även styrsystem från Neets, Kramer med flera och väljer det som passar ert rum och budget bäst . Med ett styrsystem från Crestron finns i princip inga begränsningar i vad man kan göra. Du kan styra alla apparater från en knappsats, touch-skärm, Iphone eller någon annan av hundratalet olika kontroller som finns att välja mellan

En helhetspartner

Vill du veta mer om Crestron styrsystem? Hör av dig till oss oavsett om du är redo för att installera ett Crestron styrsystem eller bara vill veta lite mer. Vi kommer gärna ut till dig för att kunna ta fram ett styrsystem som passar din verksamhet som handen i handsken.

Forecom serviceorter

Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan av teknik.
Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00