ClickShare

ClickShare – Enklare möten med rätt teknik

Med ClickShare blir det enkelt för dig att koppla upp dig trådlöst. ClickShare från Barco låter alla enheter enkelt ansluta trådlöst till projektorn, laptops pluggar in en knapp i USB porten och klickar på knappen för att visa datorbilden på projektorn/skärmen. Gratis appar finns till mobila enheter såsom iPad, iPhone och Android. Du slipper problem med bildformat då ClickShare alltid bibehåller korrekta proportioner och visar bilden precis som den ser ut på din skärm. 
 Kontakta oss för en demonstration hos oss eller kanske i ert konferensrum så visar vi dig hur enkelt det är med ClickShare. Vi kan även erbjuda er att testa gratis i ert mötesrum under en period. Fördelar med ClickShare:
Enkel att ansluta
Inga sladdar
Koncentrera dig på mötet- ClickShare kan du lita på

ClickShare – lika enkelt som det låter!

Både vi själva och många av våra kunder har innan ClickShare varit stressade över tekniken på mötet, föredraget eller presentationen. Men nu äntligen kan man enligt våra kunder koncentrera sig på presentationen. Investera i en ClickShare och du kan känna dig trygg!

Forecom hjälper dig hela vägen. Vill du veta mer om oss på Forecom och eller titta närmare på ClickShare? Vi kanske kan erbjuda dig något mer än ClickShare som kan underlätta din vardag. Hör då av dig till oss för att boka en konsultation med någon av våra kunniga medarbetare. De kan hjälpa dig med allt från frågor kring ClickShare till komplett utrustade mötesrum och finns där för att hjälpa dig att förverkliga din vision!

Forecom serviceorter

Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan av teknik.

Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.

Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00