Click Share

Click Share – Lika enkelt som det låter

Med Click Share blir det enkelt för dig att koppla upp dig trådlöst. Click Share från Barco låter alla enheter enkelt ansluta trådlöst till projektorn, laptops pluggar in en knapp i USB porten och klickar på knappen för att visa datorbilden på projektorn/skärmen. Gratis appar finns till mobila enheter såsom iPad, iPhone och Android. Du slipper problem med bildformat då Click Share alltid bibehåller korrekta proportioner och visar bilden precis som den ser ut på din skärm. 
 Kontakta oss för en demonstration hos oss eller kanske i ert konferensrum så visar vi dig hur enkelt det är med Click Share. Vi kan även erbjuda er att testa gratis i ert mötesrum under en period. Fördelar med Click Share: Enkel att ansluta, inga sladdar
Både vi själva och många av våra kunder har innan Click Share varit stressade över tekniken på mötet, föredraget eller presentationen. Men nu äntligen kan man enligt våra kunder koncentrera sig på presentationen. Investera i en Click Share och du kan känna dig trygg!


Forecom hjälper dig hela vägen. Vill du veta mer om oss på Forecom och eller titta närmare på Click Share? Vi kanske kan erbjuda dig något mer än Click Share som kan underlätta din vardag. Hör då av dig till oss för att boka en konsultation med någon av våra kunniga medarbetare. De kan hjälpa dig med allt från frågor kring Click Share till komplett utrustade mötesrum och finns där för att hjälpa dig att förverkliga din vision!
En helhetspartner
Vi lever upp till vår affärsidé genom att marknadsföra, sälja och installera kundanpassade applikationer innehållande avancerade och användarvänliga lösningar för möten, samarbeten, konferens och presentation och tar ansvar för hela värdekedjan hos Er som kund 

JAG VILL VETA MER!