Bokningssystem mötesrum

Bokningssystem mötesrum – Enklare möten med rätt teknik

Söker du efter ett bokningssystem till mötesrum? Bokningssystem mötesrum hjälper dig att boka mötesrummet via kalendern eller direkt på en panel utanför mötesrummet. Du får direkt information om hur länge rummet är ledigt och kan boka direkt. Visuell ljusindikator utanför rummet gör att man redan på avstånd kan man se om rummet är ledigt eller upptaget. Fördelar med ett bokningssystem mötesrum:
Boka i förväg eller direkt på plats
Närvaro detekteras – Ingen behöver störa pågående möten
Hitta ledigt rum direkt

Se direkt vilket rum som finns ledigt med bokningssystem mötesrum. En närvarosensor detekterar om någon finns i rummet och gör rummet ledigt så fort ett möte avslutats. Utanför rummet tänds en indikator som visar om rummet är upptaget eller ledigt. Vi kan även via en monitor grafiskt visa vilka rum som finns tillgängliga. Det är enkelt att använda bokningssystem mötesrum!

Se direkt vilket rum som finns ledigt med bokningssystem mötesrum

Forecom hjälper dig hela vägen. Vill du veta mer om oss på Forecom och våra bokningssystem mötesrum? Vi kanske kan erbjuda dig något mer som kan underlätta din vardag. Hör då av dig till oss för att boka en konsultation med någon av våra kunniga medarbetare. De kan hjälpa dig med allt från frågor kring bokningssystem mötesrum och vårt övriga utbud av teknik och installationer. Forecom finns där för att hjälpa dig att förverkliga din vision!

Forecom serviceorter

Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan av teknik.

Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.

Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00