Barco projektor Stockholm

Barco projektor Stockholm – från Forecom

Välkommen till Forecom. Vi är experter på att inreda konferensrum och vi servar din konferensteknik. Då vi har lång erfarenhet och goda kunskaper inom allt som rör mötesrum är vi vana att arbeta med många olika system och märken. Har du eller vill du ha en Barco-projektor till din konferenslokal i Stockholm är vi rätt för er!

Anslut trådlöst till din projektor från Barco

Vårt mål är att alltid göra ert möte till det allra bästa. Då är det viktigt att tekniken fungerar. Har ni en Barco-projektor rekommenderar vi er ClickShare från Barco. Den låter er ansluta alla enheter trådlöst till projektorn. Laptops pluggar in en knapp i USB-porten och för iPads, iPhones och Android finns en app.

Du slipper problemet med bildformat då ClickShare för din Barco-projektor visar bilden precis som den ser ut på din skärm.

Ta kontakt med oss på Forecom om du vill ha en demonstration eller om du behöver service på din Barco-projektor i Stockholm. Vi finns alltid tillgängliga för frågor, service och underhåll av ditt mötesrum. Vi vet att våra kunder uppskattar enkla lösningar, så vi hittar alltid rätt utrustning som passar både rummet, användaren och budgeten.

Välkommen till Forecom!