av teknik serviceavtal

AV teknik serviceavtal – Enklare möten med rätt teknik

Vi reder ut problemen och får igång mötesrummet när det krånglar. Med AV teknik serviceavtal löser vi era problem, med allt ifrån lampbyten, och kablar till ljudproblem. Måste projektorn bytas ut eller behövs bara en ny lampa?

Är ni befintlig kund till oss idag och har AV teknik serviceavtal, använd formuläret här för att registrera ett serviceärende.

Serviceavtal för trygghet & säkerhet

Välj ett AV teknik serviceavtal från Forecom för att säkra funktionen hos er konferensutrustning och se till att ni alltid har mötesrummen igång. Vi har schemalagda serviceintervall och däremellan kan ni kontakta oss om något oförutsett skulle inträffa.

Har ni en annan leverantör av utrustning är är det inget problem, vi kan ta hand om service även på befintlig utrustning. Allt till en fast månadskostnad.

Vad gör Forecom?

Här på Forecom lever vi upp till vår affärsidé genom att marknadsföra, sälja och installera kundanpassade applikationer innehållande avancerade och mycket användarvänliga lösningar för konferens och presentation, och vi tar ansvar för hela värdekedjan hos er som kund, med allt från projektering, upphandling och installation till service, utbildning och finansiering.

En helhetspartner

Rätt teknik som fungerar skapar förutsättningar för trevligare möten och mer professionella presentationer. Teknisk utrustning som kan servas med AV teknik serviceavtal kan exv. vara:

  • Bildskärm eller projektor
  • Fjärrkontroller eller styrsystem
  • Bordsanslutningar
  • Whiteboards
  • Ljudsystem

Vi kommer finnas med dig hela vägen från idéer till färdig lösning. Kontakta oss för att boka ett möte med information om AV teknik serviceavtal eller produktdemonstrationer. Våra tekniker är professionella och certifierade inom yrket.

Forecom serviceorter
Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan AV-teknik.

Tveka inte att kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.

Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00