AV över IP

Vi hjälper er med AV över IP

Öka nyttan med tekniken med hjälp av rätt sorts tjänster
före, under och efter mötet. Vi är inte bara en teknikleverantör, vi levererar alla typer av tjänster som gör att våra kunder kan dra full nytta av sin teknikinvestering.

JAG VILL VETA MER!

En helhetspartner

Dags att installera AV över IP? Vi har erfarenheten och kunnandet att planera och installera AV över IP. Vi servar och underhåller all er teknik som används i en AV över IP lösning. Vi ser till att ni alltid har den senaste och bästa tekniken så att er AV över IP fungerar som de skall.
När det kommer till av teknik kommer vi inte sälja på en massa med onödig utrustning och massa med krångliga produkter, tvärtom vi se till att ni har det bästa och den enklaste lösningen så att ni kan göra er jobb enkelt utan att massa teknik som krånglar. Vi har många års erfarenheter av teknik/presentationsteknik, vi nöjer inte bara med att leverera produkter, vi ser till att ni enkelt kan använda den helhetslösning som vi skapat tillsammans med er.
Vi lever upp till vår affärsidé genom att marknadsföra, sälja och installera kundanpassade applikationer innehållande avancerade och användarvänliga lösningar för möten, samarbeten, konferens och presentation och tar ansvar för hela värdekedjan hos Er som kund