+46 8 695 09 00
info@forecom.se

Reparera projektor

Reparera projektor

Reparera projektor eller köpa ny?

Reparera projektor är en vanlig tjänst hos oss på Forecom. Då vi har både små och stora kunder som ringer oss när det är dags att reparera projektor har vi blivit väldigt duktiga på det. Vi vet också att våra kunder ibland inte vet om det är värt att laga eller lämna in för at reparera projektor. Boka en konsultation på plats hos dig så kommer vi ut och bedömer om det är värt att göra en service eller om det är dags att investera i en ny så tar vi fram ett förslag till dig.

Boka tid för att reparera projektor redan idag! Ring oss när ni behöver hjälp snabbt!

  • Snabb service på plats hos er i Stockholm.
  • Krånglar utrustningen?
  • Ingen bild från projektorn?
  • Projektor service Stockholm

Boka tid för att reparera projektor redan idag!

Vi skapar trygghet i din vardag. Serviceavtal för trygghet och säkerhet. Reparera projektor kan vecka många frågor. Måste projektorn bytas ut eller behövs bara en ny lampa? Vad är bäst och mest ekonomiskt för er? Köpa eller leasa? Vi undersöker och presenterar rätt alternativ för er. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta en passande lösning!

Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan av teknik.Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.
Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00