+46 8 695 09 00
info@forecom.se

Projektor för konferens, Stockholm

Projektor för konferens, Stockholm

Projektor för konferens, Stockholm - Enklare möten med rätt teknik

Att hitta en bra, snabb och modern projektor för sitt konferensrum i Stockholm kan vara svårt. Därför finns vi på Forecom för att hjälp er med just detta, och mycket mer. Vi är experter på att inreda konferensrum med rätt utrustning och teknik samt ser till att allt är på plats och fungerar som det ska.

Ny eller begagnad projektor för er konferens?

På Forecom har vi bred kunskap och lång erfarenhet av att hjälpa företag med sina konferensrum, oavsett vad de behöver hjälp med. Vi hjälper till med allt från lampbyten och ljudproblem till whiteboards och kablar. Så när ni behöver en projektor för er konferens i Stockholm är vi den du ska kontakta. Vi hanterar både stora projekt och enstaka rum.

Det många beslut som ska fattas vid införskaffandet av en projektor för konferenser.

  • Vilka kvaliteter ska den ha?
  • Hur mycket får den kosta?
  • Är den enkel att styra?
  • Energiförbrukning och drift
  • Service och funktion
  • Köpa eller leasa?

Oavsett vilka frågeställningar ni har kan vi på Forecom hjälpa er. Vi vet vad som är viktigt att tänka på för att ert möte ska bli så effektivt som möjligt.

En helhetspartner - Projektor för konferens mer serviceavtal

Projektor för konferens mer serviceavtal. För att på bästa sätt hjälpa er med den projektor för konferens ni i Stockholm har, erbjuder vi tre olika nivåer på serviceavtal. Detta för att kunna anpassa och servicen till efter era behov. Har ni en annan leverantör av utrustning är det inga problem, vi kan även ta hand om konferensteknik och utrustning som installerats av andra aktörer.

När ni behöver hjälp med en befintlig projektor eller vill ha en ny projektor för konferenser i Stockholm är ni varmt välkomna att kontakta oss på Forecom. Vi inreder konferensrum och servar din konferensteknik!

Forecom serviceorter

Vi har service på de flesta större orter i Sverige. Oavsett var ni befinner er så ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har problem med er utrustning. Vi kan av teknik.

Tveka inte Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan idag.

Varmt välkomna

info@forecom.se
Tel: 08-695 09 00
Fax: 08-695 02 00